Saturday, 27 August 2011

Apa yang bestnya PB nie??


Salam All..

Kali ni i nak cerita sikit la kehebatan dan fungsi PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni.


Lemak akan terbakar secara semulajadi
Tidak mencacatkan bentuk badan
Sangat disyorkan untuk menututupi badan yang gelebeh dan tulang tidak sekata dapat diperbetulkan dan cela tubuh gempal dan lembik dapat dipejalkan
Premium Beautiful Corset amat lah USER-FRIENDLY (cara pakai/buka/basuh yang mudah)
Kesan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET akan tampak LANGSING serta merta dan berkekalan sekiranya mengamalkan nya setiap hari
Memberi tenaga kepada badan
dan banyak lagi keistimewaanya!

JOM TENGOK BAWAH

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET - LONG BRA


Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh.Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.
Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang bra PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan u all, ia juga mempercepatkan pembentukan di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja u all  memakai dengan disiplin.


Rekaan 3 laras cangkuk LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini membolehkan u all membuat penyelarasan yang sesuai. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak akan terbakar tanpa sedar. U all boleh dapat instant result in just 5 mins!! Tak percaya? Cubalah sendiri PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini!

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET - WAIST NIPPER


Batang keluli memori pada WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini (Ada 7 tulang) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Memang confirm u all  tegak je nanti. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. U all tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan HILANG juga dari badan! Bagus kan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni?

 Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
Perut menjadi kemas dan rata dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang BUNCIT.
P/S: Tali pada PREMIUM BEAUTIFUL CORSET - WAIST NIPPER ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Badan yang gemuk dan 'flabby' akan automatik menjadi ramping. Tali ini mmg tak pernah ada rekod putus disebabkan ianya made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.Bukan sebarangan buatan yer uols.

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET - LONG GIRDLE


'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).
Penggunaan renda yang fleksibel pada LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL CORSETini mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
Terdapat lubang angin pada LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini yang dapat memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Jadi u all akan rasa sentiasa bersih di bahagian alat sulit.Semuanya adalah dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET secara disiplin.
Fabrik paling tebal, bermakna fir paling banyak disini-memberi kesan maxima terhadap pembakaran lemak tebal di perut. Disamping akan memberi kesan memampat seterusnya mengemaskan lemak-lemak yang mengelember.
Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
Renda eklusive pada LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini sangat lah tahan lasak dan tidak akan melipat atau menarik keatas seperti girdle lain. U all tidak perlu menurunkan kaki girdle dimana ia akan menetap disitu sejak ia dipakai sehinggalah waktu ditanggalkan.
Menarik bukan FUNGSI dan KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ini?
JOM KITA LANGSINGKAN BADAN DENGAN CARA MUDAH !!

CALL/SMS me @  016-6607469
No comments:

Post a Comment